BESTUUR NEDERLAND

banners-JUA-bestuur

Stichting Jua is een Nederlandse stichting die geheel uit vrijwilligers bestaat. Naast het bestuur zijn er ambassadeurs actief voor JUA. In Kenia heeft Stichting JUA een team van lokale mensen in dienst. Zij zijn werkzaam in het Rescue Centre.

nellekeNelleke Hols: oprichter en initiatiefneemster
Nelleke Hols is in 2004 voor het eerst naar Kenia gegaan, het land heeft haar sindsdien niet meer losgelaten. In 2009 heeft zij besloten iets terug te geven aan dit warme volk door middel van een opvanghuis voor kinderen. Hieruit werd Stichting JUA geboren.

peterAnne-Loes Bal van Dijk: voorzitter
Anne-Loes (56) is al 16 jaar werkzaam voor de Pieter van Foreest in de functie van zorgbemiddelaar. Ze heeft Nelleke leren kennen toen zij ook voor deze organisatie werkzaam was . Anne-Loes wil zich vol enthousiasme gaan inzetten voor stichting Jua. En de mooie resultaten die er geboekt zijn vasthouden.

MoniquePatty van Houwelingen: secretaresse
Mijn naam is Patty van Houwelingen. Ik heb 8 jaar geleden een half jaar stage gelopen in Jua voor mijn opleiding SPH en dus ook een half jaar in Kenia gewoond. Buiten dat het een geweldige ervaring was heb ik ook veel geleerd van deze ervaring wat ik tot op de dag van vandaag met me meedraag. Na me jaren als ambassadrice voor Jua te hebben ingezet vind ik het leuk om dit nu als deel van het bestuur te doen. Tegenwoordig werk ik als Sociotherapeut in de GGZ en woon ik in Rotterdam.

Hetty-Tholen-JuaHetty Tholen: penningmeester
Mijn naam is Hetty Tholen. Via via ben ik in contact gekomen met Stichting Jua,een prachtig initiatief. Omdat de vorige penningmeester ermee wilde stoppen ben ik gevraagd voor deze functie. Als net gepensioneerde met jaren ervaring in de financiële hulpverlening ben ik blij me in te gaan zetten voor JUA.